Üye olma işleminiz gerçekleştikten sonra Program Standart tanımlamalar ile başlar. Ancak sizin firmanızın çalışma şekline göre bazı tanımlamalar yapmanız gereklidir. Bu tanımlar Firma yönetiminden yapılır.

Firma Parametreleri 

Varsayılan İade Ambarı : İade ile ilgili evrak tiplerinden varsayılan olarak gelmesini istediğiniz ambar (Depo).

Varsayılan Çıkış Ambarı : Satış ile ilgili evrak tiplerinden varsayılan olarak gelmesini istediğiniz ambar (Depo).

Varsayılan İlgili Ambarı : Varsayılan Merkez Ambar (Depo).

Google Drive Api : Verilerin yedekleneceği Google Drive API anahtarınız.

Google Map Api : Harita İşlemlerinde kullanılacak Google Map API anahtarınız.

Ticari Sistem Entegrasyonu var mı : ERP sistemlerinizle entegre edecekseniz burayı işaretlemeniz gerekir. Daha sonra ENTEGRASYONLAR sayfamızda yer alan işlemleri yaparak ERP sisteminiz ile entegre edebilirsiniz. Entegrasyonlar sayesinden sahadan toplanan yada sisteme manuel olarak girmiş olduğunuz Teklif, Sipariş, İrsaliye, Fatura, Depolar Arası Transfer, Iade evrakları, Tahsilatlar gibi işlemleri ERP sisteminize aktarabilirsiniz. Aynı zamanda anlık Cari Hesap Ekstresi, Anlık Depo Stok Miktarları gibi online çalışan bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Minimum kâr yüzdesi oranı : Düzenlenen bir evrakta minimum kar yüzdesini belirtebilirsiniz. Bu Hesaplamalar Stok Kartlarında yer alan maliyet hesaplamalarından yararlanılabilir.

Otomatik Sipariş Onaylama : Yukarıda belirtilen kâr yüzdesi düzenlenen bir evrakta oluşmuş ise sistemin otomatik olarak o evrağı onaylanmış şekilde kayıt edip etmeyeceğini belirten parametredir.

Otomatik Ticari Sisteme Aktarım : Yukarıdaki iki parametre gerçekleşmiş ise düzenlenen evrağın otomatik olarak ERP sistemlerine aktarılıp aktarılmayacağı parametresidir. (ERP entegrasyonu olması zorunludur)

Maliyet Hesaplama Tipi : Manuel ve Otomatik olarak iki seçenek mevcuttur. Manuel olarak tanımlandığı takdirde Excel Dosyasından yada elle tüm stok kartlarına maliyet girileceğini belirtir. Otomatik olarak tanımlamada ise sistem stokların giriş ve çıkış hareketlerinden FIFO ya göre bir maliyet hesabını otomatik olarak yapar.

Firma tanımları ekranının altında satın almış olduğunuz lisans tipini görürsünüz. Bunların yanında personel ve kullanıcı tanımları yer almaktadır. Personel tanımlarında Firmanıza ait personeller ile ilgili bilgiler tutabilirsiniz. CRM ve WorkFLow Modülümüzde görevlendirme ve yönetim işlemleri takibi yapabilirsiniz.

Kullanıcı tanımlarında ise Sistemi Kullanacak kullanıcıların Hesap tanımları yapılır. Sahip olduğunuz lisans kadar kullanıcı açabilirsiniz. Bu kullanıcılar ile ilgili tüm yetkilendirmeler kullanıcı hesabı oluştururken sizden istenecektir. daha sonra bu yetkilerde düzenleme yapabilirsiniz.

SalesMaxNow Aşağıdaki Modüllerden oluşur.

    Stok     Cari
   Teklif    Sipariş
   İrsaliye    Fatura
   Finans    Depo
   Üretim    CRM
   Saha Satış    Raporlar

SalesMaxNow Tüm Modüllerde parametrik yapıya sahiptir ve kartlarda yer alan tüm alanlar raporlama alanlarında kullanılabilir. İstenir ise tüm alanlar yetkilendirmeli şekilde kullanılabilir.

SalesMaxNow a tanımladığınız kullanıcıların yanı sıra müşterilerinizde giriş yapabilir.

Giriş Yapma, Kayıt Olma yada şifre hatırlatma

 

İlk Nereden Başlamalıyım